Roštěnky odblaníme, na okrajích několikrát nařízneme, jemně naklepeme, potřeme olejem, posypeme paprikou a necháme v misce 1-4 hodiny odležet. Na lžíci oleje a na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vmícháme mouku, osmažíme ji dozlatova, zasypeme paprikou a po zpěnění zalijeme trochou vody. Rozšleháme, přidáme bujonovou kostku a povaříme. Pak přidáme víno, kečup, usekanou petrželku, sůl a prohřejeme. Roštěnky necháme odkapat, osušíme, potřeme olejem a vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem. Grilujeme je asi 4 a 1/2 minuty, obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme roštěnky při vysokém záhřevu 2 minuty. Měkké roštěnky osolíme, na talířích přelijeme připravenou směsí a podáváme s rýží.