Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky s hermelínem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme vegetou, na polovinu masa poklademe plátky hermelínu, přehneme, okraje sklepneme a na horkém oleji opečeme ze všech stran.Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.Měkké maso vyjmeme, přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme.Podle potřeby přidáme vývar nebo vodu.Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Podáváme s rýží, houskovým knedlíkem a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!