Roštěnky odblaníme, na okrajích několikrát nařízneme, jemně naklepeme, pokapeme olejem, posypeme jedním rozetřeným stroužkem česneku a necháme v misce 1-4 hodiny odležet. Máslo rozehřejeme, přidáme rozdrcený česnek a dusíme minutu. Roštěnky necháme odkapat, osušíme, potřeme horkým máslem s česnekem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme asi 4 1/2 minuty. Pak je obrátíme, opět potřeme máslem s česnekem a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme roštěnky při vysoké teplotě 2 minuty. Do zbylého másla přidáme citrónovou šťávu, sójovou omáčku, worcesterskou omáčku, pepř, sůl a za stálého míchání prohřejeme k varu. Měkké roštěnky přeložíme na talíře, přelijeme připraveným máslem a podáváme. Vhodná příloha je rýže promíchaná se zeleninou (hráškem, drobně nakrájenými paprikami, vařeným drobně nakrájeným květákem apod )