Rošténky odblaníme, na okrajích několikrát nařízneme, jemně naklepeme, posypeme paprikou, pokapeme olejem a necháme v misce 1-4 hodiny odležet. Cibule drobně nakrájíme, česnek rozetřeme, zpěníme na oleji, přidáme drobně nakrájené kapie (okurky), kečup, sůl a podusíme. Roštěnky necháme odkapat, osušíme, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme asi 41/2 minuty. Roštěnky obrátíme, opět potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. Párek rozkrojíme na čtvrtiny, mělce je nařízneme do tvarů spirál, potřeme olejem a prohřejeme na roštu grilu. V kontaktním grilu pečeme roštěnky při vysokém záhřevu 2 minuty. Měkké roštěnky osolíme, na talířích pokryjeme připravenou směsí a horkým párkem a podáváme s rýží.