Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky s rajčatovým protlakem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme 2 hodiny odpočinout.Z másla a mouky připravíme hnědou jíšku.Za stálého míchání přidáme vývar a krátce povaříme.Pak přidáme protlak, zakysanou smetanu a rozkvedláme.Na prudkém ohni osmažíme maso na cibuli dohněda, pak je vložíme do omáčky a povaříme ještě podle měkkosti masa. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!