1. Mouku a sušený rozmarýn, sůl a pepř dejte do plastového sáčku a dobře promíchejte. Vložte do něj postupně všechno maso a pěkně je pohazováním ve směsi obalte. Na velké pánvi rozpalte lžíci oleje a opékejte na něm asi dvě minuty houby, aby změkly. Dejte je stranou a na zbylém oleji ve stejné pánvi opečte maso z každé strany do hněda. Mělo by to trvat tři až čtyři minuty. 2. K masu přidejte česnek a zbylou mouku ze sáčku. Jemně opražte, přilijte vývar, promíchejte a přiveďte k varu. Nechte pod pokličkou probublávat šedesát až devadesát minut, aby maso změklo. Kdyby se tekutina vydusila, můžete maso podlévat vodou nebo dalším vývarem. Na posledních deset minut do omáčky přidejte i houby. Podávejte s rýží a ozdobte čerstvým rozmarýnem.