Staňte se našimi fanoušky na:

Rožněná vepřová pečínka

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Vepřovou pečeni zbavíme přebytečného tuku, osolíme, okořeníme, potřeme částí oleje a necháme v chladu 3-4 hodiny nebo přes noc odležet. 2. Pak pečeni v celku napíchneme na jehlu, vložíme do rozehřátého grilu a za občasného potírání zbylým olejem rožníme ze všech stran doměkka. Hotovou pečínku necháme chvíli stát a pak ji nakrájíme na plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!