Staňte se našimi fanoušky na:

Rozstřelený ptáček

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pomažeme hořčici a vložíme do papiňáku. Na cibulce a omastku osmahneme maso z obou stran. Poklademe plátky kyselé okurky, kousky vajíčka - uvařeného, kousky párku či jiné uzeniny. Trochu podlijeme vodou či vývarem. Vaříme dokud nebude maso měkké. Dle chuti a potřeby přidáme mouku. Podáváme s rýži. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |25. září 2013
Moc děkuji za 33 srdíček :) Odpovědět
Michele |11. září 2013
Moc děkuji za 29 srdíček :) Odpovědět
allys89 |9. září 2013
super nápad :) Odpovědět
Michele |7. září 2013
Díky moc za 27 srdíček! :-) Odpovědět
IVETULIATKO |5. září 2013
dobré robila som Odpovědět
Michele |5. září 2013
Díky moc za 24 srdíček!!! Odpovědět
Teddygirl |4. září 2013
Děláme :) Odpovědět
Januse |4. září 2013
dělám, ale u nás se říká rozhozený ptáček Odpovědět
Michele |1. září 2013
Díky moc za 19 srdíček :) Odpovědět
IVETULIATKO |1. září 2013
super dobre Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!