Staňte se našimi fanoušky na:

Rozstřelený ptáček

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pomažeme hořčici a vložíme do papiňáku. Na cibulce a omastku osmahneme maso z obou stran. Poklademe plátky kyselé okurky, kousky vajíčka - uvařeného, kousky párku či jiné uzeniny. Trochu podlijeme vodou či vývarem. Vaříme dokud nebude maso měkké. Dle chuti a potřeby přidáme mouku. Podáváme s rýži. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |27. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Michele |26. srpna 2013
Díky za 16 srdíček :) Odpovědět
H-D |21. srpna 2013
dobré Odpovědět
Michele |12. srpna 2013
Díky za 6 komentíků a (jen) 3 přidaná srdíčka. ;) Odpovědět
janackacka |12. srpna 2013
taky vařím, jen dělám maso na nudličky, u nás se tomu říká rozstřelený španělák :-) Odpovědět
šanela |12. srpna 2013
morbidní, ale vypadá to dobře Odpovědět
pavlinf |12. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
i |12. srpna 2013
dala bych si Odpovědět
Michele |12. srpna 2013
Děkuji moc za 4 srdíčka :-) Odpovědět
Lenny |12. srpna 2013
mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!