Staňte se našimi fanoušky na:

Rozstřelený ptáček

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, pomažeme hořčici a vložíme do papiňáku. Na cibulce a omastku osmahneme maso z obou stran. Poklademe plátky kyselé okurky, kousky vajíčka - uvařeného, kousky párku či jiné uzeniny. Trochu podlijeme vodou či vývarem. Vaříme dokud nebude maso měkké. Dle chuti a potřeby přidáme mouku. Podáváme s rýži. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Paříž|3. září 2013
fakt dobrota! Odpovědět
MalaAnturka|2. září 2013
hmmm Odpovědět
aahojj|1. září 2013
dobré! Odpovědět
Paříž|20. srpna 2013
výborné! Odpovědět
KarelKarel|17. srpna 2013
to neznám, ale vypadá to jedle :D Odpovědět
Croissant|14. srpna 2013
jéé, to také děláme! Odpovědět
Mindínek|13. srpna 2013
Moc dobré! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!