Staňte se našimi fanoušky na:

Rumcajsova pomazánka

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sterilovanou zeleninovou směs ( Kunovjanku nebo Moravanku) slijeme z nálevu a posekáme na drobno, případně umeleme. Přidáme drobně posekané feferonky a jemně krájenou cibuli, hořčici, sůl, koření, olej, polovinu nastrouhaného sýru a vše vymícháme. Plátky veky nebo bagety namažeme máslem a pak pomazánkou, sypeme zbylým sýrem a ozdobíme proužky kapie a snítky petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |23. května 2013
pikantní, to můžu :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!