Staňte se našimi fanoušky na:

Ruská kyselá polévka

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřovou hlavu a nožky očistíme a omyjeme, dáme do většího hrnce vařit i se zeleninou doměkka. Maso i zeleninu scedíme, vyndáme kosti, kůži odstraníme, maso a zeleninu nakrájíme nadrobno a dáme do připravených misek nebo talířů. Vše zalijeme vývarem a necháme vychladit, dochutíme solí a pepřem, posypeme nadrobno nasekanou petrželovou natí. K polévce se podává ve zvláštní nádobce ocet, aby si každý polévku okyselil dle své chuti..

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!