Staňte se našimi fanoušky na:

Ruský řízek

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z telecí kýty nakrájíme čtyri tenké řízky,naklepeme je,osolíme, a na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme.Pak přidáme máslo a necháme řízky na teple.Na další pánvi zpěníme na trošce oleje drobně nakrájenou cibuli,přidáme na kostičky nakrájený vařený uzený bůček,na plátky nakrájené vařené brambory,vše osolíme,opepříme a opečeme.Zalijeme rozšlehanými vejci,které necháme smažit,posypeme usekanou petrželovou natí a dáme na teplou mísu.Na brambory položíme připravené řízky,přelijeme je št´ávou a ozdobíme oloupanými,rozpůlenými rajčaty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!