Staňte se našimi fanoušky na:

Ruský řízek dle Janky

Autor receptu: břich (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Telecí řízky připravíme jako přírodní. Měkké zalijeme zakysanou smetanou, přidáme fenykl, citronovou šťávu a dle chuti hříbky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
roxana-zdena |14. srpna 2013
Stručněji už to nešlo. Odpovědět
david.kruml.1 |9. srpna 2013
super, ukládám, hned bych si dal Odpovědět
Bohu |25. července 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!