Staňte se našimi fanoušky na:

Rutika

Autor receptu: lubela (5 receptů)

Používá se k masu, párkům, poslední dobou jsem rutiku začala přidávat pod maso a je to moc dobré.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Česnek oloupeme, papriky zbavíme jádřinců a vše nakrájíme na menší kousky, které následně pomeleme na masovém strojku.
  2. V hrnci rozpálíme olej, vložíme na něj pomletou směs a přidáme ocet, sůl a cukr. Dusíme do zhoustnutí.
  3. Směs pak přelijeme do čistých sklenic a sterilujeme 20 min při teplotě 85°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

BarusatkoG |17. řijna 2013
ukládám :-) Odpovědět
janatka |17. řijna 2013
To je hodně podobné receptu AJVAR,takovéto mňamky máme rádi pod maso a topinky jak dělané. Odpovědět
M* |12. řijna 2013
moc dobré Odpovědět
pajunc |12. řijna 2013
super, děkuji za recept :-) Odpovědět
david.kruml.1 |11. řijna 2013
ke grilovanému masu to musí být skvělé Odpovědět
Effka.jesterka|1. června 2014
tohle stojí za zkoušku :) Odpovědět
Jana 9|23. ledna 2014
moc dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!