Staňte se našimi fanoušky na:

Růžičková kapusta s ječmenem

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ječmen přes noc namočíme a druhý den vaříme v nové vodě, ve dvojnásobném množství, s 2 cm řasy kombu nebo bobkovým listem v papiňáku 45 minut. Na oleji osmažíme cibulku, v polovině smažení přidáme plátky ze dvou stroužků česneku. Jakmile je vše osmažené, vmícháme kmín, na proužky nakrájenou mrkev a půlky kapustiček. Podlijeme troškou vody, osolíme a dusíme 7 minut. Do měkké zeleniny vmícháme uvařený ječmen, prolisovaný stroužek česneku a majoránku. Stáhneme hned z plotny a necháme majoránku, aby se rozvoněla. Pokud je potřeba přisolit, vmícháme sójovou omáčku, v tomto případě se chuťově hodí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |9. září 2013
super nápad :) Odpovědět
pes |8. září 2013
znám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!