Staňte se našimi fanoušky na:

Ryba na kaparech

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Použijeme štiku nebo jinou rybu, vykucháme, osolíme, zakapeme citronovou šťávou, posypeme kmínem a bazalkou a na plátcích másla upečeme.Asi po 20 minutách, podlijeme rybu vínem a nakonec vsypeme skleničku kaparů ve vinném octě. Vhodnou přílohou je dušená rýže, ale může být i pečivo nebo chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!