Staňte se našimi fanoušky na:

Ryba v bešamelu

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V mělké zapékací nádobě smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, skořicí, pepřem a koriandrem. Přidejte filety a obalte je ve směsi. Navrch nasypte cibuli a nádobu přetáhněte plastovou fólií. Dejte na hodinu odležet do chladničky. Zahřejte troubu na 200°C. Rybu rovnoměrně zalijte bešamelem a posypte sýrem. Pečte 15-20 minut, aby se ryba propekla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
josifek |6. června 2013
Ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!