Mrkev a brambory nakrájejte na co nejjemnější kostičky, rajčata na plátky, pórek na kolečka. Alobal nasříhejte na 4 tak velké kusy, aby se do nich ryba a ostatní suroviny daly zabalit. Troubu předehřejte na 220°C, horkovzdušnou na 200°C. Na každý kousek alobalu položte filet z ryby, na něj proužky uzeného lososa, kostičky mrkve a kroužky pórku. Pak dejte plátky rajčat, navrch a okolo nasypte kostičky brambor. Posypte bylinkami, osolte, opepřete a vydatně pokapejte olivovým olejem. Balíček neboli papilotu svrchu uzavřete a šev fólie dvakrát zahněte. Uzavřete i kratší strany a rovněž je ohněte vzhůru, aby z balíčku nemohla při pečení unikat šťáva. Pečte 15-20 minut, pak balíčky přelijte pár kapkami vína, nebo piva.