Staňte se našimi fanoušky na:

Rybářská polévka

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ryby očistíme a příčně nakrájíme, naskládáme do hrnce a pokryjeme na kolečka nakrájenou cibulí. Přidáme petrželovou a celerovou nať, bobkový list, pepř, nakrájenou zelenou papriku a osolíme. Zalijeme studenou vodou a vše vaříme doměkka. V míse, v níž budeme polévku podávat, rozmícháme žloutky s vinným octem a lžící vychlazené polévky. Na plotně nebo na grilu opečeme krajíčky veky. Uvařenou polévku přecedíme a nalijeme na rozmíchané žloutky. Každý si do ohřátého talíře vloží krajíček veky a přelije jej horkou polévkou. Rybí maso a zeleninu podáváme zvlášť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!