Z rozmraženého filé necháme odtéct přebytečnou vodu,osolíme a okořeníme. Do pekáče Vložíme na půl kolečka nakrájenou cibulku a proložíme slaninou a pokládáme okořeněné filé a znovu proložíme slaninou. Nahoru vložíme 3 plátky másla (aby mělo filé máslovou chuť) a jemně podlijeme vlažnou vodou. Pečeme v předehřáté troubě na 200´C. Příloha k masu Mezitím očistíme kartáčkem malé brambory a dáme je vařit v osolené vodě. Uvařené brambory nekrájíme a rovnou vložíme na talíř. Obloha (ozdoba) Na talíř si nachystáme zeleninovou oblohu. Pokud si chcete hrát jako já, postačí vám dva listy listového salátu ,který omyjete,nandáte na talíř a vykrojíte v půlce hvězdicově cherry rajčátka. Půlky vložíte na listy salátu,který s rajčaty pokapete citronovou šťávou. Dobrou chuť.