Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé na víně

Autor receptu: oliv (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zmrazené kostky filé osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na másle je prudce osmahneme z obou stran, přidáme na drobno pokrájené houby a zalijeme vývarem. Pod poklicí dusíme dokud se vývar nevydusí, zalijeme vínem, krátce povaříme a podáváme nejlépe s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!