Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé pro labužníky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory omyjeme,uvaříme ve slupce,oloupeme a nakrájíme na plátky.Stejně nakrájíme vejce vařená natvrdo.Polovinou sádla vymažeme na pekáč a ve zbytku sádla udusíme žampióny nakrájené na tenké plátky.Do vymazaného pekáče střídavě pokládáme plátky brambor,vajec uvařených natvrdo a žampiónů,osolíme okořeníme mletým pepřem.Nahoru uložíme rybí filé,osolíme,opepříme a posypeme petrželkou pokapeme rozpuštěným máslem,masovým vývarem a kyselou smetanou,rozmíchanou s červenou paprikou,vložíme do vyhřáté trouby a upečeme do měkka.Hotové pokapeme citronovou šťávou a kyselou šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |11. května 2013
filé máme rádi Odpovědět
šupina73|11. května 2013
Tak to bude urcite vyborne,zkusim:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!