Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé s indickou omáčkou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté filety osušíme a osolíme. V pánvi rozpálíme olej a filety na něm zvolna opečeme, vyjmeme je a uchováme teplé. Oloupaný česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno, papriku zbavenou jádřince nakrájíme na tenké nudličky. V pánvi na oleji prudce zpěníme cibuli, přidáme prolisovaný česnek, kmín, kurkumu, koriandr a kari. Koření krátce orestujeme. Vmícháme nudličky papriky, vše zalijeme sekanými rajčaty a dusíme asi 8 minut. Do pánve k zeleninové směsi vlijeme kokosové mléko a vmícháme usekanou petrželku. Společně prohřejeme a podáváme k opečeným rybím filetům.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |15. dubna 2013
výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!