Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí filé v alobalu

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na alobal pomazaný olejem dáme plátky osoleného, okmínovaného rybího filé. Na ně dáme plátky anglické slaniny, vedle na čtvrtky nakrájené očištěné, posolené brambory. Uzavřeme = zavineme a dáme do pekáče s trochou vody a vložíme do vyhřáté trouby . Pečeme 20 min.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!