Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí karbanátky se dvěma saláty

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nastrouháme zelí, posypeme solí, promačkáme a necháme odležet. Smícháme 2 lžíce octa s kmínem, pepřem, cukrem, petrželkou a 2 lžícemi oleje, pak marinádu promícháme se zelím. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky; slaninu na kostičky a necháme ji rozpustit ve lžíci horkého oleje. Cibuli nasekáme a polovinu podusíme na lžíci oleje, zředíme vývarem a 5 lžícemi octa. Brambory směsí přelijeme a zamícháme. Dochutíme solí, pepřem a cukrem, necháme hodinu odležet. Housku namočíme, ryby nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou a umeleme. Smícháme rybí maso, zbytek cibule, vymačkanou housku a vejce, okořeníme. Z hmoty uděláme 8 karbanátků, obalíme je ve storuhance a ve dvou lžících rozpáleného oleje opečeme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!