Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí krokety

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme polévkou či šťávou z ryb a mlékem nebo vodou. Vymícháme dohladka a necháme vychladnout, přidáme 2 žloutky, nadrobno pokrájené vykostěné rybí maso, sůl, pepř, zelenou petržel, citronovou šťávu a podle potřeby strouhanku. Tvoříme krokety, které namáčíme v bílcích a pak ve strouhance. Smažíme zprudka na rozpáleném oleji v hlubší pánvi. Pokládáme usmažené krokety na papírový ubrousek, aby nám odsál přebytečný tuk a rybí krokety nebyly tak mastné. Rybí krokety podáváme s různě upravenými bramborami, tatarskou omáčkou, dresinkovými omáčkami různých chutí a zeleninovými saláty. Lze podávat i bílé pečivo nebo krajíčky chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. prosince 2014
muže být Odpovědět
Kůťa|30. řijna 2013
Dobrý nápad..... ** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!