Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí nákyp

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z másla a mouky připravíme jíšku. Rozmícháme ji ve studené smetaně, přivedeme do varu, opepříme, osolíme, odstavíme z ohně a zjemníme 2 žloutky. Filé umeleme, promícháme s polovinou omáčky. Přidáme celé vejce i zbývající žloutky, krupici, osolíme, hmotu přendáme do olejem vymaštěné formy, zabalíme do alobalu a zvolna asi 60 minut zapékáme. Hotový nákyp vyklopíme, polijeme zbylou omáčkou a zakapeme kečupem a citronovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!