Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí polévka-Psarosoupa

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěného kapra a rybí filé dáme vařit do 11/2 litru vody. Osolíme, přidáme očištěnou a drobně pokrájenou zeleninu, prolisovaný česnek, nakrájený fenikl a nastrouhanou citrónovou kůru. Vařenou rybu vyjmeme z vývaru, vychladlou vykostíme a pokrájíme na větší kousky. Mouku rozmícháme v mléce, přidáme rajčatovou šťávu a za stálého míchání vlijeme do rybího vývaru. Dobře provaříme, přidáme víno a vařené ryby, dochutíme solí, pepřem a petrželkou. Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |15. června 2013
uloženo Odpovědět
q |13. června 2013
hm,rybí zrovna nemusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!