Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí polévka s vínem

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapří hlavu a ocasní porci kapra dobře omyjeme, zalijeme studenou vodou, přidáme oloupanou cibuli, očištěnou kořenovou zeleninu, koření, osolíme a přivedeme k varu. Pak mírným varem vaříme zhruba půl hodiny, až maso změkne. Polévku přecedíme, obereme maso z kapra, vykostíme, pokrájíme na kousky a dáme zpět do polévky, ochutíme vínem a prohřejeme. Při podávání sypeme kostičkami rohlíků, které si předem nasucho opražíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!