Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí prsty s kukuřičnými lupínky a zeleninovým „crudité”

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si umyjeme rybí prsty a odstraníme kosti nakrájíme je na plátky silné asi 5 cm a posypeme kořením na ryby. Dále si rozšleháme vejce a obalujeme ryby dále namáčíme do lupínků. Rybu smažíme dozlatova.¨ Mrkev a papriku nakrájíme na kostky smícháme všechno s kečupem a majonézou . Servírujeme .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |1. července 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!