Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí salát z tresky

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filé necháme rozmrznout. Nakrájíme ho na drobné kostky a na dvou lžících oleje podusíme do změknutí. Je-li třeba, můžeme trošku podlít vodou. Osolíme a necháme vychladnout. Očištěnou zeleninu nahrubo nastrouháme. Na třech lžících oleje za stálého míchání chvíli osmahneme. Rovněž necháme vychladnout. Vychladlé smícháme, pokropíme citronovou šťávou a promícháme s jogurtem. Podle chuti opepříme, případně dosolíme. Podáváme s pečivem, nejlépe celozrnným.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!