Mouku promíchejte v zadělávací míse robotu s oběma cukry, solí a droždím. Uprostřed udělejte důlek a rozklepněte do něj vejce, přilijte rozehřáté máslo, smetanu a vlažným mlékem zadělejte v hnětači vláčné těsto. Pak přikryjte v míse utěrkou a nechte na teplém místě vykynout asi 40-50 minut (mělo by zdvojnásobit objem), vyklopte do pekáčku 25x30 cm vytřeného důkladně máslem a jednoručním válečkem, případně prsty lehce smočenými ve vlažné vodě je po celé ploše rovnoměrně roztlačte. Vrstvu těsta zasypte odstopkovaným, opraným a osušeným rybízem, přes sítko poprašte moučkovým cukrem a nakonec posypte mandlovými lupínky. Pak to nechte ještě cca 30 minut dokynout, pečte cca 45 minut na 180°C. Hotový nechte v pekáčku úplně vychladnout, poprašte ho znovu moučkovým cukrem a rozkrájejte na řezy.