TĚSTO 100g maizeny, 300g mouky, 2 žloutky, 120g cukru, špetka soli, 2 vanilk. cukry, několik kapek rumového aroma, lžíce jemně nastrouhané citronové kůry, 250g másla DÁL POTŘEBUJEME mouka na vyválení, 2 bílky, 250g rybízového želé, 3-4 lžíce rybízového likéru (pro děti zvolíme malinový sirup), 100g moučkového cukru a trocha moučkového cukru na posypání Do prosáté mouky s maizenou přidáme žloutky a ostatní přísady, uhněteme hladké těsto. Zabalíme do fólie a dáme asi na 1 hodinu do chladničky. Pak vyválíme na lehce pomoučeném válu a vykrájíme kolečka. Do poloviny z nich uděláme ve středu otvor a tyto kroužky přendáme na plech s pečícím papírem. Pečeme 10-12 minut na 180-200°C. Upečeme i vykrojená kolečka a vznikne tak miniaturní, které můžeme potřít nějako polevou a libovolně ozdobit. Zatím utřeme rybízové želé s likérem, ušleháme bílky a za stálého míchání necháme rozpustit moučkový cukr. Ještě horká kolečka potřeme želé a přitlačíme kroužky. Bezé dáme do cukrářského sáčku s hvězdicovou trubičkou a nastříkáme na kroužky. Pečeme 8-10 minut, jen horní teplota 200°C. Nakonec pocukrujeme.