Staňte se našimi fanoušky na:

Rybízovo-broskvová marmeláda

Autor receptu: Jindriska8 (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybíz umyjeme a dáme vařit do hrnce,oloupeme a nakrájím broskve ,přidáme k rybízu.Po změknutí přidáme želírovací cukr a ještě vaříme 3 až 5 minut. Plním do sklenic teplé,zavíčkuji a otočím dnem vzhůru. Jelikož je rybíz kyselejší,tak přidávám krystalový cukr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

i |22. srpna 2013
fajn Odpovědět
pes |17. srpna 2013
tu mám taky rád Odpovědět
M* |17. srpna 2013
máme rádi Odpovědět
H-D |16. srpna 2013
uloženo Odpovědět
H-D |16. srpna 2013
musím zkusit Odpovědět
b* |12. srpna 2013
ráda zkusím Odpovědět
b* |12. srpna 2013
uloženo Odpovědět
wieruska |12. srpna 2013
dobré Odpovědět
oliv |11. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
pecenicko |10. srpna 2013
výborná zavařenina :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!