Staňte se našimi fanoušky na:

RYBÍZOVÝ FIZZ

Autor receptu: ladunka (73 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na dno šejkru dáme vrstvu drobného ledu a přidáme šťávu z rybízu, rybízový a nebo malinový sirup, cukr a vaječný bílek. Šejkr uzavřeme a potřásáme, dokud není pokrytý vrstvou jinovatky. Potom rozdělíme obsah do dvou sklenek, dolijeme vychlazenou sodovkou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!