Strouhaný kokos nasypat do teflonové pánve, za stálého míchání namírném ohni opražit nasucho dozlatova. Dát do mísy, nechat vychladnout a 1 lžíci odložit na ozdobu. Smetanu ušlehat dopevna a uložit do chladičky. Přebraný rybíz dát na síto, pod proudem studené vody pořádně omýt a nechat okapat. Několik hroznů dát stranou na ozdobu. Zbylý rybíz pomocí vidličky zbavit stopek a také odložit. Žloutky, cukr, limetkovou kůru i šťávu a pomerančový likér v horké vodní lázni ušlehat do pěny (použít metly el. šlehače). Mísu s pěšnou vyndat z lázně a vmíchat koksové mléko a nakonec polovinu šlehačky. Vmíchat druhou polovinu šlehačky s rybízem a směs uložit do mrazícího boxu nejméně na 10 hodin. Potom mísu s dezertem postavit krátce do horké vody, vyklopit na talíř a nakrájet. Ozdobit opraženým kokosem, rybízem a lístky meduňky.