SE SLANINOU A OMÁČKOU 4 menší pstruzi, 4-8 plátků angl.slaniny, 150ml smetany, 50g tvrdého sýra, 1 šalotka, lžíce hladké mouky, 1/8 másla, sůl, pepř, pecorino na posypání V hrnci osmažíme na lžíci másla cibulku, zasypeme moukou a usmažíme světlou jíšku, kterou zalijeme smetanou a vmícháme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme. Pstruha rozdělíme na filety, osolíme, opepříme, filety slepíme omáčkou a zabalíme do slaniny. Ryby zpevníme párátky a osmažíme na zbytku másla. Nakonec posypeme pecorinem. S RÝŽOVOU NÁDIVKOU 4 filety z pstruha, 4 lžíce másla, 200g indiánské rýže, 1 větší mrkev, 1 cibule, 250g zelených fazolek, sůl, pepř, voda, 1/2 citronu krájeného na měsíčky V hrnci osmahneme na 2 lžících másla nadrobno nakrájenou cibulku, vysypeme rýži, krátce opečeme a zalijeme horkou vodou tak, aby sahala cca 1,5 cm nad rýži. Fazolky vaříme na páře cca 10 minut. Filety osolíme a opepříme, osmahneme na zbytku másla cca 3 minuty z každé strany. Uvařenou rýži promícháme s nasekanou mrkví, rybu přehneme a naplníme rýžovou směsí. Nakonec na talíř přidáme lehce osolené a opepřené fazolky a nakrájený citron.