V ŘEDKVIČKOVÉM ŽUPANU 750g tresky, 3 polévkové lžíce másla, 4 ředkvičky, 3 lžíce maizeny, sůl, pepř Filé rozdělíme na 4 porce, potřeme 2 lžícemi rozpuštěného másla, osolíme a opepříme. Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky a zaprášíme maiznou. Do zapékací misky dáme zbytek másla a rybu, na kterou naskládáme ředkvičky jako šupiny. Zapékáme 15 minut na 200°C, jako příloha se hodí rýže. V CHILLI MEDU 2 tresky + Marináda: lžíce olivového oleje, 1 červená cibule, lžíce petržele, 1 lžička pažitky, 1/3 šálku medu, lžíce sójové omáčky, lžička chilli Suroviny na marinádu promícháme. Ryby osušíme, na hřbetě uděláme několik zářezů a bohatě potřeme marinádou zevnitř i z venku, dáme na hodinu do chladu. Před grilováním rybu upevníme do držáku na grilování, případně ji položíme na grilovací tácek a pečeme 5 minut z každé strany.