Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá buchta z kefíru nebo kyšky

Autor receptu: slava (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
200× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme vejce, přidáme cukr, kakao a rozšleháme. Přilijeme olej, kefír nebo kyšku a dobře rozšleháme. Zašleháme mouky smíchané s práškem do pečiva, nalijeme na plech vymazaný a vysypaný polohrubou moukou a na 180°C upečeme dočervena,vychladlou pocukrujeme. Někdy pokladu buchtu ovocem - kompot třešně, dýně, hrušky. Můžeme taky polít citrónovou nebo čokoládovou polevou, kterou koupíme a připravíme podle návodu na sáčku nebo si uděláme svou oblíbenou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

renda9 |31. března 2013
vyzkouuším Odpovědět
kote19 |30. března 2013
dobrota Odpovědět
any20 |18. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Peťule.m |18. března 2013
mnam :) Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Kája01|20. listopadu 2014
Dobrý den, když bych chtěla využít možnost dát ovoce na buchtu - mám dát ovoce před pečením, po vydání z trouby nebo vychladnutí? Děkuji za radu :-) Odpovědět
jana.kozova|19. listopadu 2013
určitě upeču. Odpovědět
JarcaPralinka|11. řijna 2013
o víkendu asi zkusím :-) chce to změnu Odpovědět
jebik|29. května 2013
mňam Odpovědět
Erin|22. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!