Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlá buchta z kefíru nebo kyšky

Autor receptu: slava (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
200× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme vejce, přidáme cukr, kakao a rozšleháme. Přilijeme olej, kefír nebo kyšku a dobře rozšleháme. Zašleháme mouky smíchané s práškem do pečiva, nalijeme na plech vymazaný a vysypaný polohrubou moukou a na 180°C upečeme dočervena,vychladlou pocukrujeme. Někdy pokladu buchtu ovocem - kompot třešně, dýně, hrušky. Můžeme taky polít citrónovou nebo čokoládovou polevou, kterou koupíme a připravíme podle návodu na sáčku nebo si uděláme svou oblíbenou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

uuu|10. května 2013
hezká poleva :) Odpovědět
barbara3|9. května 2013
Už jsem pekla a je fakt výborná Odpovědět
veronika.andrassyova|6. května 2013
nový receptík do zbierky :) Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
zkusím Odpovědět
Dita10|7. dubna 2013
no vypadá úžasně. Odpovědět
hana.hubinova|6. dubna 2013
vyskoušené a moc dobré Odpovědět
Etniska|4. dubna 2013
vyzkouším vypadá krásně Odpovědět
dellyK|31. března 2013
Pěkný Odpovědět
frantisek.racek.71|29. března 2013
A co poleva? Souvisí to s vejcem? do buchty celé nebo jen žloutky? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!