Krůtí stehna na česneku s červeným vínem
60
0
1
1.Olej rozpalte ve větší pánvi, vajíčka vyklepněte do hrnečku, vidličkou je mírně našlehejte a pak je vyklopte do pánve. Pánev třicet sekund až minutu naklánějte do všech stran, aby se vajíčka rozlila do tenké vrstvy. Po minutě sejměte z ohně a omeletu vyklopte a pokrájejte ji na jemné nudličky. Do pánve vsypte slaninu a po chvíli i plátky žampionů a opékejte dozlatova zhruba pět minut. Vsypte hrášek a česnek a opékejte zhruba dvě minuty. Osolte a opepřete. 2.Sójovou omáčku smíchejte s cukrem. Zvyšte oheň, do pánve přidejte uvařenou rýži, promíchejte a přelijte sójovou omáčkou smíchanou s cukrem. Nakonec do směsi vmíchejte nakrájenou omeletu a ihned podávejte.