Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlé špenátové rizoto

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • zelená nať
  • 10 g česnek
  • strouhaný, 20 g eidam
  • 30 g rýže
  • 60 g špenát
  • 10 g tuk
  • 1 dl vývar

Pracovní postup:

Jemně posekaný špenát vložíme na rozehřátý tuk s utřeným česnekem, přidáme rýži, 2/3 sýra a polovinu natě, osolíme, dobře promícháme, zalijeme vývarem a dusíme, až rýže změkne. Před koncem vaření posypeme zbylou třetinou sýra a necháme zapéci. Podáváme sypané zbylou zelenou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!