Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlokvašené zelí

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí omyjeme a nakrouháme, na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, syrovou oloupanou bramboru vcelku a navrch napěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí posypeme solí, pepřem a kmínem a přidáme bobkový list. Nakonec zelí přelejeme převařenou vlažnou vodou a zakryjeme. Necháme kvasit 2-3 dny. Takto připravené zelí je třeba hned zkonzumovat, jinak by se zkazilo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |6. řijna 2013
Super!! Odpovědět
M* |1. řijna 2013
ráda zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!