Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý hrnkový rybízový koláč

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse ušleháme bílky. Za stálého šlehání přidáme cukr a nakonec lehce vmícháme žloutky a mouku. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané koláčové formy a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Vychladlý korpus potřeme rybízovým džemem, poklademe rybízem a ozdobíme šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |27. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!