Já používám na plech co mám na obrázku hrnek o obsahu kolem 300 ml,ale záleží na každém jestli chce mít koláč vyšší nebo nižší a jaký použije plech.Co je měřeno na hrnky,tak je to stejné ať použijete i menší hrnek,jen musíte pak změnit poměr másla a mléka,vše dle konistence drobenky a pak i těsta. Nejdříve v míse smíchám 2 hrnky polohrubé mouky,1 hrnek cukru moučka a asi 3/4 kostky másla nebo hery a udělám drobenku,musí být krásně sypká a taková jaká by měla být,jinak můžeme přidat ještě trošku másla nebo když je moc hustá,tak trošku mouky. Poté odeberu 1hrnek drobenky a dám jí bokem,do zbylého těsta přidám 2 celá vejce,vanilkový cukr a mléko(tolik aby těsto bylo ani ne řídké a ani ne moc husté). Vše důkladně vyšleháme a vlijeme na předem vymazaný a vysypaný plech(já používám ceres Iva a vysypávám strouhankou),na těsto poklademe omyté a vypeckované třešně(rozpůlené) a posypeme odebranou drobenkou. Dáme péci do předehřáté trouby a pečeme na 180 stupňů asi kolem 30 minut. Vychládlý koláč nakonec pocukrujeme. Je u nás velmi oblíbený a peču jej často,třešně vypeckovávám,protože je koláč bez pecek chutnější,můžeme použít jinak ovoce dle sezony a v zimě třeba i kompotované. Je to opravdu rychlý koláč s drobenkou a bez kynutí a moc výborný,hned se po nim zapráší. Přeji vám dobrou chuť!