Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý vaječný koňak

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pozor do receptu patří ještě jedno salko! Vanilkový cukr vyšlehejte se žloutky do husté pěny. Je potřeba, aby byla opravdu našlehaná, což trvá několik minut. Pak přimíchávejte salko tentokrát v tekutém stavu. Na závěr naplňte plechovku od salka rumem a postupně vlévejte do připravené směsi (množství záleží na požadované síle nápoje, já dávám méně, asi polovinu plechovky). Hotový vaječný koňak nechte v lednici alespoň den odležet. Servíruje se vychlazený a předtím je potřeba ho vždy pořádně protřepat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

water |6. května 2013
super dala bych si :-) Odpovědět
pstros |5. května 2013
také dělám :) Odpovědět
makakela|7. května 2013
znám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!