Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý vdolek

Autor receptu: milmach (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vlažného mléka, cukru a droždí necháme vzejít kvásek, smícháme s moukou, solí, vejci, necháme vykynout cca 45 minut. Vykrajujeme lžící kousky, které prsty roztáhneme a smažime na oleji. Hotové potřeme marmeládou, povidly, pocukrujeme....nebo jíme jen tak samotné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pes |10. září 2013
parádní dobrota Odpovědět
VER98 |9. září 2013
OK:) Odpovědět
Michele |9. září 2013
uloženo Odpovědět
milmach |8. září 2013
děkuji za srdíčka Odpovědět
Sarka3 |5. září 2013
Babi je dělávala k bramboračce :) Hned bych si dala Odpovědět
šanela |31. srpna 2013
nase babka rika belese loksum, kdezto nase babicka nam smazila tuhle dobrotu a rikali jsme tomu vdolky :-) mmch dik za recept, zkusim na detech :-) Odpovědět
Lenny |27. srpna 2013
super Odpovědět
Márč |26. srpna 2013
Babička nám je dělávala na snídani a říkala jim "spěšňáky", vynikající...:-) Odpovědět
milmach |25. srpna 2013
ludena - taky dobré? těsto není sladké, tak se dá využít i na slano Odpovědět
i |24. srpna 2013
za 1 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!