Staňte se našimi fanoušky na:

Rychlý vdolek

Autor receptu: milmach (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z vlažného mléka, cukru a droždí necháme vzejít kvásek, smícháme s moukou, solí, vejci, necháme vykynout cca 45 minut. Vykrajujeme lžící kousky, které prsty roztáhneme a smažime na oleji. Hotové potřeme marmeládou, povidly, pocukrujeme....nebo jíme jen tak samotné.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

i |13. srpna 2013
děláme Odpovědět
daramacho |13. srpna 2013
taky děláme Odpovědět
jobovab |13. srpna 2013
dobré Odpovědět
jura.hanak|7. září 2013
Béleše a fazolnica, klasické páteční jídlo Odpovědět
Aggie|4. září 2013
zkusím :-) Odpovědět
jarynber|27. srpna 2013
děláme je s fazolačkou a jsou to béleše Odpovědět
ludena|24. srpna 2013
máme rádi, přikusujeme k fazolím na kyselo se smetanou - neskutečný chuťový zážitek Odpovědět
alena.bartunkova.180|21. srpna 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!