Staňte se našimi fanoušky na:

Rychtářovo vepřové

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z kýty nakrájíme plátky,naklepeme je,po stranách nařízneme,potřeme utřeným česnekem se solí.Ve větší pánvi nebo na pekáčku rozškvaříme nakrájenou anglickou slaninu,škvarečky vyjmeme a odložíme stranou.Vložíme připravené plátky masa a osmahneme je.Podlijeme zálivkou,kterou připravíme smícháním uvedených surovin.Povrch posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a dusíme buď v přikryté pánvi,nebo v troubě.Pokud bude třeba,podlijeme trochou horké vody.Ke konci dušení odkryjeme poklici a necháme maso osmahnout.Při podávání posypeme každou porci slaninovými škvarečky.Příloha brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!